Ledarskapsutbildning/Hästens beteende genom Mindfulness


En kurs för dig som jobbar mycket med människor och som vill öka ditt goda samarbete med kollegor och/eller familj. För dig som har en ledar/chefsposition idag eller för dig som vill jobba med dig själv. Kursen lämpar sig även för dig som vill lära dig mer om hästar och att kommunicera med dem.


Som flyktdjur är hästen beroende av en ledare. På ett enkelt sätt kan du nu lära dig att kommunicera med hästen och visa ditt ledarskap och därigenom få hästens fulla förtroende för dig. Vi kommunicerar genom kroppsspråk. Genom tydlighet, konsekvens och närvaro kan hästen göra dig uppmärksam på hur du, genom att ändra ditt eget beteende, kan få hästen att följa dig helt utan hjälpmedel! Med hästens och vår hjälp tar ni er in i deras värld och blir en del av deras flock.


Att med enkla medel öka din förståelse för en annan individs synsätt och därigenom ändra ditt eget sätt, för att på ett ödmjukt sätt kommunicera ledarskap.


Med orden: ”Hästen bär dig, den lyssnar på dig och den försöker förstå dig.” tränar vi i att vara tydligare i vår kommunikation. Det är trots allt vi som ber hästen att utföra en hel del saker som är självklart för oss, men blir det lika självklart för hästen?

Cason islandshästar i RoslagenHem.html
Information/Kontakt    Ridlektioner    Uteritt    Prata med hästar    Företagsevenemang    Ridläger    Bilder
Kontakt_med_oss.htmlRidlektioner.htmlUteritt.htmlForetagsevenemang.htmlRidlager.htmlBilder_Pernilla_Cason.htmlBilder_Pernilla_Cason.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2shapeimage_4_link_3shapeimage_4_link_4shapeimage_4_link_5shapeimage_4_link_6