Livskvalitet, trivsel, gemenskap, naturupplevelser, häst och respekt är ledord hos oss!


Vår ambition är att tillhandahålla hästar som älskar att jobba med människor. Hästarna tränas för att ta hand om de som kommer oavsett tidigare erfarenhet. Många som har varit rädda för hästar har återuppbyggd sitt förtroende för hästen hos oss.


Den mer erfarna ryttaren kommer att märka att hästarna också  är tränade för att ta fram sina speciella gångarter tölt och flygande pass.


När du kommer till oss får du komma till ett litet stall där tanken är att du skall känna dig som hemma. Vi sätter på en kopp kaffe, borstar och sadlar hästarna tillsammans och går igenom dagens aktiviteter innan vi sätter igång. Det viktigt att få en genomgång av hur hästar fungerar och hur de tänker innan vi rider en stund på stallplanen innan vi rider ut.


Vi som jobbar här finns här för er och för hästarnarna, vi för även hästarnas talan när de inte själva gör sig förstådda och de regler vi har finns för att värna om allas vår säkerhet och trivsel.


Välkomna!

Cason islandshästar i RoslagenHem.html
Information/Kontakt    Ridlektioner   Uteritt   Prata med hästar   Företagsevenemang   Ridläger   Bilder
Kontakt_med_oss.htmlRidlektioner.htmlUteritt.htmlpratamedhastar.htmlForetagsevenemang.htmlRidlager.htmlBilder_Pernilla_Cason.htmlBilder_Pernilla_Cason.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2shapeimage_4_link_3shapeimage_4_link_4shapeimage_4_link_5shapeimage_4_link_6